Haber

Hırslı ekip Antalya’ya geliyor

ANTALYA (İGFA) – Misli.com Sultanlar Ligi kadrosundan Sigorta Shop, Ankara’dan Türkiye’nin turizm başkenti Antalya’ya taşındı. Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nde 2 dönem play-off’a kalmayı başaran MuratpaşaBelediyespor ile sermaye grubu birleşerek iddialı bir takım için kolları sıvadı. Orta oyuncusu Ecem Şahin ile yeniden anlaşan Muratpaşa Belediye Sigorta Dükkanı, İtalyan milli smaçör Anastasia Guerra ile de sözleşme imzaladı.

Öte yandan yeni dönem hazırlıkları için Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ve Muratpaşa Belediyesi Sigorta Dükkanı Voleybol Lideri Aydın Kaya öne çıktı. Görüşmeye MuratpaşaBelediyespor Kulüp Lideri Özcan Yılmaz ve kulüp yöneticisi Murat Şimşek de katıldı. Görüşmenin ardından Kaya, Antalya ve Muratpaşa’nın voleybolu seven şehirler olduğunu söyledi. Antalyaspor gibi Muratpaşa Belediyesi Sigorta Dükkanı’nın da bu şehrin kadrosu olacağını belirten Kaya, şunları kaydetti:

“Gençler, çocuklar ve aileler için keyifli bir hafta sonu olacağını düşünüyorum. Vakıfbank, Eczacıbaşı, Fenerbahçe, Galatasaray gibi kulüpler dünyanın en güzel oyuncularıyla bu şehre gelecek. Hırslı ve izlemesi keyifli bir kadro oluşturacağız. Bunu da Antalya takip edecek. Altyapıda Muratpaşa Belediyesi ve Antalyaspor’un büyük bir işi var. Antalyaspor’un 2. ligde bir takımı var. Muratpaşa Belediyesi Sigorta Dükkanı şimdi bir piramit üzerinde oturuyor. ‘Antalya voleybol şehri oluyor’ diyebiliriz.”

Başkan Uysal ise Antalya ile Sultanlar Ligi’nin birbirine çok yakıştığını belirterek, “Antalya’nın Sultanlar Ligi’nde olması gerekli ve tatlı bir renk. Türk voleybolunda bu çok gerekli. Sigorta Dükkanı’nın güzel hikayesi ile Muratpaşa Belediyesi’nin güzel hikayesi ve ülkenin duyguları voleybola olan ihtiyaç ekseninde birleştirmek istedik. Bu yıldan itibaren Muratpaşa Belediyesi Sigorta Shop, Misli.com Sultanlar Ligi’nde Antalya’mızı temsil edecek. İddialıyız” şeklinde konuştu.

haber-kosk.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu